Black hair in Almere

Heeft u black hair en woont in Almere (Stad)? En u bent op zoek naar een kapsalon gespecialiseerd in black hair in Almere Stad? Dan bent u bij Beautysalon Mea Vota aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse haar soorten van Europees haar tot Afro black hair. Kortom, we zijn multicultureel inzetbaar. Heeft u black hair? Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Maak dan direct een afspraak bij Black hair Almere | Beautysalon Mea Vota!

Beautysalon Mea Vota als uw kapper voor black hair in Almere Stad levert u vele voordelen, waaronder:

  • Wij geven u alle tijd en aandacht, die u wenst en nodig heeft;
  • Wij werken alleen op afspraak;
  • Ook kunt u bij ons terecht voor beauty behandelingen;

Onze voorkeur gaat er naar uit, dat u een afspraak maakt bij onze kapper voor black hair in Almere. U kunt daarvoor bellen naar 06-39561592. U vindt onze beauty- en kapsalon aan de Operetteweg 21K in Almere Stad

Beauty- & Kapsalon Mea Vota

Bent u op zoek naar een black hair kapper in Almere? Zoek dan niet verder! Bij Beauty- & Kapsalon Mea Vota is uw black hair in goede handen. We werken graag met diverse haartypes en hebben uitgebreide ervaring met glad-, krullend en afro haar.

Al jarenlang is Signaira eigenaar van Beauty- & Kapsalon Mea Vota gespecialiseerd in het knippen, weaven, verven, vlechten, straighten van black hair. Wij hechten veel waarde  aan de mening van onze klanten. Uw wensen staan bij ons op nummer 1. We staan dan ook voor een persoonlijke benadering, waardoor we iedere cliënt de gewenste kwaliteit kunnen leveren.

Direct een afspraak maken voor uw black hair in Almere Stad?

Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling bij onze black hair kapper in Almere Stad? Bel dan direct naar 06-39561592. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden voor uw black hair in Almere. Bekijk ook eens de vele mogelijkheden op onze site: Black Hair mogelijkheden. Daar treft u ook aan onze tarieven van onze salon voor de behandelingen van ook uw black hair in Almere.