Cursus Wimperextensions

Cursus Wimperstylist

Als specialist in wimpers verzekeren wij u van een goed leerzaame cursus . Tijdens de cursussen leer je alles over de theorie en praktijk de cursussen worden gegeven door een erkende wimperinstructeurs. Tijdens onze cursus bieden wij ieder cursist de volle aandacht er worden 1 op 1 les gegeven. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u ten alle tijden met het aanleren van de vaardigheden als wimperstylist. Je kunt er vanuit gaan dat je na de cursus vakbekwaam en zelfverzekerd de deur uit gaat.

Waarom een cursus bij Beautysalon Mea Vota:

 • Privé les 1 op 1
 • Uitgebreid theorie en toets
 • Alle cursussen zijn inclusief starterspakketten
 • Je ontvangt een officieel Lash5 certificaat
 • Beautysalon Mea Vota is gekwalificeerd en gecertificeerd om cursussen te geven
 • Betaalbaar
 • Gegarandeerd 100% tevredenheid
 • Flexibel in cursusdag en tijd ook weekend
 • Alle producten zijn na de cursus gemakkelijk te bestellen
 • Na de cursus altijd ondersteuning voor tips en vragen

Indeling wimperextensions one by one cursus

 • Theorie
  Wimper groeicyclus
  Maten, krul en dikte
  Oog vormen
  Hygiëne
  Allergie
  Oogziekte
  Plaatsen van de wimpers
  Opvullen
  Verwijderen
  Nazorg en aftercare producten
  Theorie toets

Praktijk

 • – Oefenen op oefenhoofd
 • – Oefenen op model
 • – Uitleg opvullen & verwijderen
 • – Uitreiking certificaat

Tijden cursus wordt veel aandacht besteed aan de theorie, een zeer belangrijk onderdeel van de cursus, na het oefenen op een oefenhoofd wordt er een theorie afgenomen. Daarna wordt er geoefend op je zelf mee genomen model, We leggen de technieken uit en doen het voor. Je gaat de technieken daarna zelf toepassen. We geven je duidelijke instructies, om het beste uit jezelf en de techniek te halen. Samen bekijken we het eindresultaat en de verbeterpunten. Tot slot besteden we aandacht aan de opvulbehandelingen en het verwijderen van de wimperextensions in de praktijk.

LASH5 professional

U werkt tijdens de cursus met het wereldwijde wimpermerk Lash5 professional Silk en Mink Lashes. Beautysalon Mea Vota is vertegenwoordiger van dit hoogwaardige wimper merk. Onze wimper instructeurs hebben een enorme hoeveelheid vakkennis en bent u gegarandeerd van een certificaat.

Wij bieden u de volgende Wimperextensions cursussen aan:

 • Basis cursus One by one wimperextension
 • Prof One by one wimperextensions 
 • 3D Volume wimperextensions
 • Master Class 3 daagse Cursus
 • Onder wimpers
 • Opfris cursus

Basis cursus

Basis Cursus wimper extensions one-by-one is geschikt voor iedereen, ook als jij totaal geen ervaring hebt. Tijdens de basis cursus leer je alles wat je moet weten om een volledige nieuwe set of een refill behandeling aan te beiden.

Hoe ziet de basis cursus er uit

De cursus is van 10:00- 15:00 maximaal 3 cursisten de les wordt door een gekwalificeerd wimper instructeur gegeven. Op deze manier krijg je alle persoonlijke aandacht. Je krijgt theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op het oefenhoofd en daarna op je (zelf meegenomen) model.

Cursustarief

€250,- inclusief btw (€ 206,62 ex btw) en LASH5  basis starterspakket t.w.v. €85,-excl en goed voor ong. 15 behandelingen

Datum, tijdstip 
De cursus kan in principe dagelijks gevolgd worden (ook in het weekend!). Na overleg plannen we een datum en tijdstip in.

Inschrijven

Na inschrijving ontvang je de bevestiging met alle informatie per mail.


 

Prof wimperstyliste cursus

Wil jij een goede allround wimperstylist worden en je klanten goed adviesen?Dan is deze professional intensieve cursus ideaal voor jou! Tijdens deze cursus die een hele dag duurt, leer je alle facetten van de one-by-one

Hoe ziet zo’n Professional cursusdag er uit?

Je krijgt vooraf theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op het oefenhoofd, theorie toets en daarna op je (zelf meegenomen) model. Het verschil met de basis cursus is dat je bij de Professional cursus, echt alles uitgelegd krijgt en uitgevoerd kan worden. Je leert wimpers zetten en verwijderen. Dus van A t/m Z. Deze cursus is aan te bevelen als je een gekwalificeerde allround wimperstyliste wilt worden. Na de cursus ontvang je de officiële Professional certificaat. Verder zijn er hapjes en drinken tijdens de cursus inbegrepen.

Je ontvangt een officieel Lash5 certificaat nadat de cursus succesvol is afgelegd. Indien je niet voldoet aan de eisen, krijg je een tweede kans en kom je kosteloos terug

Na de cursus kan je altijd terecht bij ons voor vragen, tips en ondersteuning

Cursustarief

€435,- inclusief BTW (€ 359,50 ex btw) een LASH5 Starterspakket t.w.v. €190,-excl en goed voor ong. 30-40 behandelingen en certificaat.

 • Inclusief lunch

Datum, tijdstip 
De cursus kan in principe dagelijks gevolgd worden (ook in het weekend!). Na overleg plannen we een datum en tijdstip in.

 


Master Class

De beste opleiding om All-round wimperstylist te worden! Na deze intensieve 3-daagse opleiding kan je de one by one en de 3D volume techniek. Je hoeft niet ervaren te zijn om deze cursus te volgen. Het is inclusief een LASH5 starterspakket t.w.v. €225,-excl. Na deze Master class ben je verzekerd van alle benodige vaardigheden en kennis!

Dag 1 one by one techniek + theorie
Dag 2 opvullen en verwijderen
Dag 2 3D volume techniek + theorie

Cursustarief

Tijdelijk actie € 680,-
€719,95 Inclusief een LASH5 Starterspakket t.w.v. ongeveer €275,- en Lash5 certificaat.

Inschrijven
Na inschrijving ontvang je alle informatie per mail.

Inhoud Master Class
De Master Class van 3 volle dagen verdeeld over 3 dagen in 2 maanden. Op deze manier leer je het beste en leiden wij jou stap voor stap tot een Master stylist.

Dag 1
Theorie doornemen one by one
Hygiene
Uitleg producten
Marketing tools en tips
Oefenen met het zetten op het oefenhoofd
Oefenen op het model
Lunch
Oefenen op het model
Theorie test
Dag 2
Je komt ongeveer 1-3 weken later terug met hetzelfde model. Inmiddels wel zelf voldoende de one by one techniek geoefend op de pop en op modellen. Dat duurt ongeveer 2 uurtjes
Korte herhaling theorie one by one
Commerciele tips en adviezen
Verwijderen
Refill one by one
Dag 3
Ongeveer 4-7 weken later kom je terug, inmiddels heb je de one by one techniek voldoende onder de knie.

One by one techniek wordt herhaald
3D volume techniek wordt uitgeled
3D producten worden doorgenomen
Verschillende volume technieken worden in de praktijk uitgelegd en voorgedaan
3D set op het model
Verder oefenen op het model verschillende volume technieken

LASH5 certificaat 
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je van onze instructeur een officieel MASTER CLASS LASH5 certificaat. Lukt het je niet in een keer dan kan je kosteloos terugkomen om als nog the Master Class certificaat te behalen! Wij willen namelijk dat het certificaat met waarde door jou behaald wordt. Na de cursus raden wij je aan om thuis heel veel te oefenen. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor vragen of advies.


Onderwimpers Cursus

De cursus onderwimpers kan je bij alle overige cursussen als extra toevoeging nemen. Het duurt een uur je leert het zetten van onderwimpers. Dit is een andere techniek en je hebt ook andere wimpers en lijm nodig. Dus zeker een aanrader om het ook te kunnen!

Cursustarief

Tijdelijk actie € 80,-
€ 96,- inclusief mini LASH5 Starterspakket en certificaat.  

Voor alle cursisten die bij ons eerder een cursus hebben gevolgd krijgen 10% korting op de Onderwimpers cursus.

Datum, tijdstip 
De cursus kan in principe dagelijks gevolgd worden (ook in het weekend!). Na overleg plannen we een datum en tijdstip in.

Inschrijven
Na inschrijving en betaling ontvang je ter bevestiging alle informatie per mail.


 


Inschrijfformulier

Welke cursus wilt u volgen ? *

Uw naam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode

Plaats

Geboortedatum

Telefoon

Uw bericht

ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden