Cursus Wimperextensions

Cursus Wimperstylist

Als specialist in wimpers verzekeren wij u van een goed leerzaame cursus . Tijdens de cursussen leer je alles over de theorie en praktijk de cursussen worden gegeven door een erkende wimperinstructeurs. Tijdens onze cursus bieden wij ieder cursist de volle aandacht er worden 1 op 1 les gegeven. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u ten alle tijden met het aanleren van de vaardigheden als wimperstylist. Je kunt er vanuit gaan dat je na de cursus vakbekwaam en zelfverzekerd de deur uit gaat.

Waarom een cursus bij Beautysalon Mea Vota:

 • Privé les 1 op 1
 • Uitgebreid theorie en toets
 • Alle cursussen zijn inclusief starterspakketten
 • Je ontvangt een officieel Lash5 certificaat
 • Beautysalon Mea Vota is gekwalificeerd en gecertificeerd om cursussen te geven
 • Betaalbaar
 • Gegarandeerd 100% tevredenheid
 • Flexibel in cursusdag en tijd ook weekend
 • Alle producten zijn na de cursus gemakkelijk te bestellen
 • Na de cursus altijd ondersteuning voor tips en vragen

Indeling wimperextensions one by one cursus

 • Theorie
  Wimper groeicyclus
  Maten, krul en dikte
  Oog vormen
  Hygiëne
  Allergie
  Oogziekte
  Plaatsen van de wimpers
  Opvullen
  Verwijderen
  Nazorg en aftercare producten
  Theorie toets

Praktijk

 • – Oefenen op oefenhoofd
 • – Oefenen op model
 • – Uitleg opvullen & verwijderen
 • – Uitreiking certificaat

Tijden cursus wordt veel aandacht besteed aan de theorie, een zeer belangrijk onderdeel van de cursus, na het oefenen op een oefenhoofd wordt er een theorie afgenomen. Daarna wordt er geoefend op je zelf mee genomen model, We leggen de technieken uit en doen het voor. Je gaat de technieken daarna zelf toepassen. We geven je duidelijke instructies, om het beste uit jezelf en de techniek te halen. Samen bekijken we het eindresultaat en de verbeterpunten. Tot slot besteden we aandacht aan de opvulbehandelingen en het verwijderen van de wimperextensions in de praktijk.

LASH5 professional

U werkt tijdens de cursus met het wereldwijde wimpermerk Lash5 professional Silk en Mink Lashes. Beautysalon Mea Vota is vertegenwoordiger van dit hoogwaardige wimper merk. Onze wimper instructeurs hebben een enorme hoeveelheid vakkennis en bent u gegarandeerd van een certificaat.

Wij bieden u de volgende Wimperextensions cursussen aan:

 • Basis cursus One by one wimperextension
 • Prof One by one wimperextensions 
 • 3D Volume wimperextensions
 • Master Class 3 daagse Cursus
 • Onder wimpers
 • Opfris cursus

Basis cursus

Basis Cursus wimper extensions one-by-one is geschikt voor iedereen, ook als jij totaal geen ervaring hebt. Tijdens de basis cursus leer je alles wat je moet weten om een volledige nieuwe set of een refill behandeling aan te beiden.

Hoe ziet de basis cursus er uit

De cursus is van 10:00- 16:00 De les wordt door een gekwalificeerd wimper instructeur gegeven. Op deze manier krijg je alle persoonlijke aandacht. Je krijgt theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op het oefenhoofd en daarna op je (zelf meegenomen) model.

Cursustarief

€395,- inclusief btw LASH5  basis starterspakket goed voor ong. 15 a 20 behandelingen

Datum, tijdstip 
De cursus kan in principe dagelijks gevolgd worden (ook in het weekend!). Na overleg plannen we een datum en tijdstip in.

Inschrijven

Na inschrijving ontvang je de bevestiging met alle informatie per mail.


Prof wimperstyliste cursus

Wil jij een goede allround wimperstylist worden en je klanten goed adviesen?Dan is deze 2 daagse professional intensieve cursus ideaal voor jou! Tijdens deze cursus leer je alles over wimpersextensions one-by-one. Het verschil met de basis cursus is dat je bij de Professional cursus, echt alles uitgelegd krijgt en uitgevoerd kan worden. Je leert wimpers zetten en verwijderen. Dus van A t/m Z. Deze cursus is aan te bevelen als je een gekwalificeerde allround wimperstyliste wilt worden.

Hoe ziet zo’n Professional cursusdag er uit?

Dag 1 10:00-16:00

We starten met theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op het oefenhoofd, theorie toets en daarna op je (zelf meegenomen) model. Na afloop bespreken we de dag en krijg je huiswerk mee.

Dag 2 10:00-14:00

Je komt ongeveer 2-3 weken later terug met hetzelfde model. We beginnen met het bespreken van je huiswerk en theorie, je leert opvullen en verwijderen op je zelf meegenomen model. Na de cursus ontvang je de officiële Professional certificaat. Verder zijn er hapjes en drinken tijdens de cursus inbegrepen

Je ontvangt een officieel Lash5 certificaat nadat de cursus succesvol is afgelegd. Indien je niet voldoet aan de eisen, krijg je een tweede kans en kom je kosteloos terug

Na de cursus kan je altijd terecht bij ons voor vragen, tips en ondersteuning

Cursustarief

€495,- inclusief BTW
incl  LASH5 Starterspakket t.w.v. €190,-excl en goed voor ong. 30-40 behandelingen en certificaat.

Datum, tijdstip 
De cursus kan in principe dagelijks gevolgd worden (ook in het weekend!). Na overleg plannen we een datum en tijdstip in.


Master Class

De beste opleiding om All-round wimperstylist te worden! Na deze intensieve 3-daagse opleiding kan je de one by one en de 3D volume techniek. Je hoeft niet ervaren te zijn om deze cursus te volgen. Het is inclusief een LASH5 starterspakket t.w.v. €225,-excl. Na deze Master class ben je verzekerd van alle benodige vaardigheden en kennis!

Dag 1 one by one techniek + theorie
Dag 2 opvullen en verwijderen
Dag 2 3D volume techniek + theorie

Cursustarief

€775,95 inclusief btw

Inclusief een LASH5 Starterspakket t.w.v. ongeveer €275,- en Lash5 certificaat.

Inschrijven
Na inschrijving ontvang je alle informatie per mail.

Inhoud Master Class
De Master Class van 3 volle dagen verdeeld over 3 dagen in 2 maanden. Op deze manier leer je het beste en leiden wij jou stap voor stap tot een Master stylist.

Dag 1 10:00-16:00
Theorie doornemen one by one
Hygiene
Uitleg producten
Marketing tools en tips
Oefenen met het zetten op het oefenhoofd
Oefenen op het model
Lunch
Oefenen op het model
Theorie test
Dag 2
Je komt ongeveer 2-3 weken later terug met hetzelfde model. Inmiddels wel zelf voldoende de one by one techniek geoefend op de pop en op modellen. We bespreken je huiswerk, verwijderen en refill one by one vervolgens ga je op je model verwijderen en opvullen van de wimpers

Dag 3
Ongeveer 5-7 weken later kom je terug, inmiddels heb je one by one techniek voldoende geoefend en heb je de techniek onder de knie. Het is belangrijk dat je intensief hebt geoefend om de 3D techniek te leren. We starten met theorie 3D Russian volume techniek, vervolgens ga je op je model 3D techniek plaatsen. Na succesvol afronden van de cursus ontvang  je een officiële Master class certificaat.

Na de cursus kan je altijd terecht bij ons voor vragen, tips en ondersteuning

Lukt het je niet in een keer dan kan je kosteloos terugkomen om als nog de Master Class certificaat te behalen! Na de cursus raden wij je aan om thuis heel veel te oefenen. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor vragen of advies.


Allround Masterclass wimperstyliste 


De beste opleiding om All-round wimperstylist te worden! Na deze intensieve 4 daagse opleiding kan je de one by one en de 3D volume techniek en Lash lifting. 
Je hoeft niet ervaren te zijn om deze cursus te volgen. Het is inclusief een LASH5 starterspakket t.w.v. €425,- Na deze Allround Master class ben je verzekerd van alle benodige vaardigheden en kennis!

Dag 1 one by one techniek + theorie
Dag 2 opvullen en verwijderen
Dag 3 3D volume techniek + theorie                         Dag 4 Lash lifting + theorie

€1095,- Inclusief een LASH5 Starterspakket t.w.v. ongeveer €425,- en Lash5 certificaat.

Inschrijven
Na inschrijving ontvang je alle informatie per mail.

Inhoud Allround Master Class
De Master Class van 4 dagen wordt verdeeld over 4 dagen in 2 maanden. Op deze manier leer je het beste en leiden wij jou stap voor stap tot een Allround Master stylist.

Dag 1 10:00-16:00
Theorie doornemen one by one
Hygiene
Uitleg producten
Marketing tools en tips
Oefenen met het zetten op het oefenhoofd
Oefenen op het model
Lunch
Oefenen op het model
Theorie toets

Dag 2                      
Lash lifting                                                                  Lash lift oftewel wimper lifting betekent de natuurlijke wimpers semi permanenten zodat ze 6 tot max 12 weken gekruld staan. Deze behandeling is veilig in gebruik. Het is geschikt voor iedereen, korte of lange wimpers, dunne of dikke wimpers etc. Bij mensen met steile wimpers zal het resultaat het meest opvallend zijn.

Dag 3                                                                                   Je komt ongeveer 2-3 weken later terug met hetzelfde model. Inmiddels wel zelf voldoende de one by one techniek geoefend op de pop en op modellen. We bespreken je huiswerk, verwijderen en refill one by one vervolgens ga je op je model verwijderen en opvullen van de wimpers

Dag 4
Ongeveer 5-7 weken later kom je terug, inmiddels heb je one by one techniek voldoende geoefend en heb je de techniek onder de knie. Het is belangrijk dat je intensief hebt geoefend om de 3D techniek te leren. We starten met theorie 3D Russian volume techniek, vervolgens ga je op je model 3D techniek plaatsen. Na succesvol afronden van de cursus ontvang  je een officiële Allround Master class certificaat.

Na de cursus kan je altijd terecht bij ons voor vragen, tips en ondersteuning

Lukt het je niet in een keer dan kan je kosteloos terugkomen om als nog de Allround Master Class certificaat te behalen! Na de cursus raden wij je aan om thuis heel veel te oefenen. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor vragen of advies


Onderwimpers Cursus

De cursus onderwimpers kan je bij alle overige cursussen als extra toevoeging nemen. Het duurt een uur je leert het zetten van onderwimpers. Dit is een andere techniek en je hebt ook andere wimpers en lijm nodig. Dus zeker een aanrader om het ook te kunnen!

Cursustarief

€ 96,- inclusief mini LASH5 Starterspakket en certificaat.  

Voor alle cursisten die bij ons eerder een cursus hebben gevolgd krijgen 10% korting op de Onderwimpers cursus.

Datum, tijdstip 
De cursus kan in principe dagelijks gevolgd worden (ook in het weekend!). Na overleg plannen we een datum en tijdstip in.

Inschrijven
Na inschrijving en betaling ontvang je ter bevestiging alle informatie per mail.


 


Inschrijfformulier

Welke cursus wilt u volgen ? *

Uw naam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode

Plaats

Geboortedatum

Telefoon

Uw bericht

ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden