Wimpersextensions

BEAUTYTREND wimperextensions

Wimper extensions is de beauty trend op het gebied van wimper verlenging. Zeg maar bye bye tegen je mascara en wimper krultang!

Wimperextensions ‘one by one’ techniek (haartje voor haartje) wordt op elk natuurlijke haartje 1 haartje geplaatst, Bij volume wimpers zoals 3D en Russische volume worden er meerdere haartjes op 1 natuurlijke wimper geplaatst. De eigen wimpers worden verlengd waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Net alsof die lange wimpers van jezelf zijn! De wimpers zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers, fluweelzacht en sensueel zonder gebruik van mascara maar wel de mascara look. Ideaal voor elke vrouw die zich niet elke morgen wilt opmaken maar toch goed voor de dag wilt komen. Kortom mooie volle wimpers waar elke vrouw van droomt!

U kunt kiezen uit diverse lengte, dikte en model krul. De meest gebruikte lengtes zijn 10, 11, 12mm lang voor een natuurlijke ‘mascara’ look en ‘glamour’ look. De meest gebruikte krullen zijn C-krul (creëert de perfecte look) en D-krul (creëert de echte wimperkruller effect) .

Het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions neemt circa 1.5- 2 uur in beslag. Vergeet niet je oogmake-up voor de afspraak teverwijderen. Schone wimpers zorgen voor een betere hechting. Lenzen mag je gewoon inhouden (alleen niet bij het verwijderen van de wimperextensions).

Refill (opvulbehandeling)

Je eigen wimpers vallen van nature gemiddeld eens per 6 weken uit. Hierdoor zullen geleidelijk aan ook de extensions uitvallen. Het is dan mogelijk om een opvulbehandeling te kiezen (een refill), zodat je wimpers er mooi en vol uit blijven zien. De meeste vrouwen kiezen voor een refill na 2 tot 3 weken om constant mooie volle wimpers te hebben.

Een refill (opvulbehandeling) neemt circa 1- 1,5 uur in beslag.

Prijzen

Nieuwe set one by one €55,00

Nieuwe set 2D €62,50

Nieuwe set Mix lashes one by one & 3D (Hybrid) €65

Nieuwe set Volume 3D- 6D Hollywood Lashes €75,00

Refille

2 weken v.a € 25
3 weken v.a € 30
4 weken v.a € 35
5 weken nieuwe set
verwijderen € 10

Lash lifting incl verven en keratine  € 50,00

Lash verzorging producten

Lashampoo Foam € 13

cleansing water €16

Black Liquid Eyeliner olievrij €18

Wimper coating € 20

Deze verlengt de levensduur van wimperextensions én voedt de eigen natuurlijke wimpers. Waardoor ze voller worden. De op watergebaseerde en dunne coating zorgt dat de wimperextensions langer meegaan! De DLux Black coating brengt een zwarte laag aan op je wimpers.