Wimpersextensions

DE NIEUWSTE BEAUTYTREND Wimper extensions

Wimperextensions zijn de beautytrend op het gebied van wimperverlenging. Geen gepruts

meer met mascara of een wimpertang!

De wimperextensions worden bevestigd door de ‘one by one’ techniek (haartje voor haartje). De eigen wimpers worden verlengd waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Net alsof die lange wimpers van jezelf zijn! De wimpers zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers, fluweelzacht en sensueel zonder gebruik van mascara maar wel de mascara looks. Ideaal voor elke vrouw die zich niet elke morgen wilt opmaken maar toch goed voor de dag wilt komen. Kortom mooie volle wimpers waar elke vrouw van droomt!

U kunt kiezen uit diverse lengte, dikte en model krul. De meest gebruikte lengtes zijn 10, 11, 12mm lang voor een natuurlijke ‘mascara’ look en voor de echte ‘glamour’ look 13 en 14mm lang. De meest gebruikte krullen zijn C-krul (creëert de perfecte look) en D-krul (creëert de echte wimperkruller effect) .

krullen

Het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions neemt circa 1.5 uur in beslag.

Vergeet niet je oogmake-up tijdig voor de afspraak eraf te halen. Schone wimpers zorgen voor een betere hechting. Lenzen mag je gewoon inhouden (alleen niet bij het verwijderen van de wimperextensions).

Refill (opvulbehandeling)

Je eigen wimpers vallen van nature gemiddeld eens per 6 weken uit. Hierdoor zullen geleidelijk aan ook de extensions uitvallen. Het is dan mogelijk om een opvulbehandeling te kiezen (een refill), zodat je wimpers er mooi en vol uit blijven zien. De meeste vrouwen kiezen voor een refill na 2 tot 3 weken om constant mooie volle wimpers te hebben.

Een refill (opvulbehandeling) neemt circa 1 uur in beslag.

Prijzen

Nieuwe set one by one 60,00

Nieuwe set 2D € 70,00

Nieuwe set 3D- 6 D Hollywood Lashes € 80,00

Refille

2 weken v.a € 25

3 weken v.a € 35

4 weken v.a € 45

5 weken nieuwe set € 60

verwijderen € 10

Wimper coating € 27.50

Deze verlengt de levensduur van wimperextensions én voedt de eigen natuurlijke wimpers. Waardoor ze voller worden.

De op watergebaseerde en dunne coating zorgt dat de wimperextensions langer meegaan! De DLux Black coating brengt een zwarte laag aan op je wimpers.